Discover the Mallet Sport

Zbuloni Mallet Sport

Zbuloni Mallet Sport - silueta e parë specifike sportive Mallet London dhe e re për SS21. Një stil i ndërtuar për çdo ditë. Mallet Sport u krijua...

Lexo më shumë
Mallet x Fredi 2.0.

Mallet x Fredi 2.0.

Tetorin e kaluar ne lëshuam siluetën origjinale që Fredi dhe Tommy kishin krijuar së bashku dhe këpucët u shitën brenda një ore. Të gjitha të ardh...

Lexo më shumë
MALLET X FREDI

MALLET X FREDI

MALLET X FREDI Në kujtim të Fredi Hilton. Fredi Hilton ishte një pacient në Spitalin Rrugor Great Ormond i cili vuante nga fibroza cistike. Fredi...

Lexo më shumë