2.0: NJ INT HYRJE

2.0: NJ INT HYRJE


Duke ju dhënë një lartësi shtesë për çdo ditë, ne prezantojmë tabanin e ri 2.0 Mallet.


Atlete të çuditshme janë padyshim këtu për të qëndruar dhe këtë sezon ne me të vërtetë kemi ngritur lojën tonë duke i dhënë një kthesë një prej siluetave tona klasike.


Mallet Sole 2.0

Tabani i ri Mallet 2.0 ulet me 4,5 cm lartësi - një rritje prej 1 cm nga tabani origjinal Mallet dhe synon të sigurojë pjesën e sipërme sezonale me një siluetë edhe më të fortë dhe me ndikim të përgjithshëm ndërsa u jep tifozëve besnikë azhurnimin e stilit të rëndësishëm. Ju e dini që ju kemi mbuluar.


Sezoni i ri zbarkon në Mallet.com në mes të gushtit.

Regjistrohuni në listën tonë të postave ketudhe sigurohuni që të jeni të parët që e dini kur bie 2.0.