NJË VËSHTRIM MË NGA AFËR: XHAKETA REFLEKTUESE E QENDRËS SË LONDRËS

Card symbol Brais Reflektimi I Xhaketës. Hidhi një sy kësaj pjese të fundit të daljes.

Nga efekti i prerë i naftës në pasqyrimin e teknologjisë, Transitimet E Xhaketës Së Qendrës Në Londër nga dita në natë pa asnjë përpjekje.

Detajet e xhaketës: Duke Shfaqur detaje delikate të shënjuara, mbylljen e plotë të zip përpara, kapuçin me qafore të lartë, dy deklarata të mëdha përpara dhe pak pranga deri në fund të mëngëve.

Vish Xhaketën Brais me ... Haines Ekuipazh dhe Haines Joggers për atë shikim ideal të relaksuar. Shto trajnerin e fundit silueta Garuesi Teknik Kamoshi i zi për një mbrëmje të shkathët.

Është pjesa më e fundit e daljes, vishe dhe bëhu gati të ndalosh në rrugë.


Blej Xhaketën Reflektuese Të Mallet London Brais. tani.