Zbuloni Mallet Sport

Zbuloni Mallet Sport - silueta e parë specifike sportive Mallet London dhe e re për SS21.

Një stil i ndërtuar për çdo ditë.

Mallet Sport u krijua nga drejtori krijues i Mallet London Tommy Mallet nga dashuria e tij për veshjet aktive dhe sportet. Thyerja e kufijve të modës duke krijuar një siluetë praktike sportive të ndërtuar për qëllim duke i qëndruar besnikë etos së stilit premium të Mallet London.

Mallet Sports Grey

Le të marrim teknike. Kjo këpucë unike përmban një shtresë shkelëse gome Vibram, rezistente ndaj ujit, pjesën e sipërme të thurur dhe logo reflektuese ‘M’ në panelin anësor për një deklaratë reale. Përfundoi me një klip të azhurnuar të thembrave.

Mallet Sports Black

Ne kemi bashkëpunuar me prodhuesit e vetëm Vibram për të adaptuar tabanin e tyre ikonik të teknologjisë së lartë për Mallet Sport. Krijimi i një komoditeti të pakonkurueshëm dhe një përshtatje e vetme praktike për të gjitha rastet.

 

Mallet Sport Grey & Black

Fleksibël, reflektues dhe elegant - nuk ka askund që këta trajnerë nuk do t'ju marrin.

Eksploroni Mallet Sport.