E ARDHMJA E EVOLUCIONIT

PARAQITJA JUAJ ekskluzive e koleksionit të parë të veshjeve zyrtare të MALLET LONDON TSHT KTU.

Faza Një e Koleksionit të Veshjeve Mallet London përfshin blloqet ndërtimore të një gardërobë të këmbyeshme dhe moderne. Domethënë për mirëmbajtjen e apelit luksoz të qëndrueshëm, me çelës të ulët, përmes kapëse pa stinë për pamje të ngritura çdo ditë.

Timeshtë koha të shkojmë në nivelin tjetër.

Koleksioni i Veshjeve 12 Copë është bërë me përdorimin e fabrikave premium dhe përfundimeve luksoze, secila pjesë është bërë me qëllim.

Haines Hood

Sigurimi i inkonjitos përfundimtare të kësaj pjese të Mallet London përmban një kapuç futurist, të rritur. Një pjesë e shkëlqyeshme e shtresimit, kapuçi Haines është projektuar me një mëngë raglan për lëvizje maksimale dhe një përshtatje të përgjithshme të relaksuar për rehati.

Bërë nga pambuku, poliesteri dhe elastani dhe një bashkim me dy fytyra me mbulesë të endur poliestër me shtrirje teknike.

 

Jasper Tee

Tee Mallet London Jasper është pika juaj fillestare për të arritur stilin e ngritur të përditshëm.

Triko prej pambuku me fije italiane dhe një pllakë qëndisjeje tonale në pjesën e përparme të qendrës jep një pamje luksoze të markës akoma të nënvlerësuar, ndërsa përshtatja e hollë dhe e relaksuar ofron stil dhe komoditet.


Ekipi i Haines

Ekipi i Mallet London Haines është përcaktuar për luksin e përditshëm.

Ky element kryesor ku përplaset smart me rastësor, kjo xhup përmban skajet me brinjë të imëta, panelin dhe mëngët raglan për lëvizje maksimale dhe një relaksim të përgjithshëm
i aftë për rehati.

Bërë nga pambuku, poliesteri dhe elastani dhe një bashkim me dy fytyra me mbulesë të endur poliestër me shtrirje teknike.


Haines Jogger

Vrapuesi i Mallet London Haines formon një pjesë integrale të uniformës tuaj. Detajet luksoze si brezi i kontrastit, xhepi i pasëm me zinxhir dhe tekstet e shumta sigurojnë një azhurnim të nivelit tjetër të një pjese klasike.

Bërë nga pambuku, poliesteri dhe elastani dhe një ndërthurje me dy fytyra, zinxhirët e fshehur mbështesin estetikën minimale ndërsa veshjet e endura sigurojnë shtrirje të nivelit teknik.

 

Po bie 21.08.19 në 08:00