PAMJE EKSKLUZIVE E Koleksionit AW19

Koleksioni Mallet London AW19 është gati këtu.

 

Konsideroni këtë vrojtim ekskluziv të koleksionit tuaj ...
Vazhdimi nga modelet tona të zakonshme të hijshme dhe premium. Këtë sezon ne kemi prezantuar tekstura të reja të punuara dhe kemi azhurnuar tabanët tanë klasikë.


Croc Trainer


Cilësia e zezë e gdhendur në gdhendje është e re për AW19 dhe vë një kthesë bashkëkohore në siluetat tona klasike. Kjo strukturë luksoze ka qenë kryesore në pistën A / W kështu që ne e kemi përkthyer trendin në një stil të ri Mallet. Mos kërkoni më tej këpucët tuaja tranzitore.


patentë


Traineri i patentave prezanton një strukturë tjetër të re për AW19. Përfundimi i patentës shton elegancën dhe luksin në këtë koleksion të stinëve ndërsa nuanca e lajthisë ofron një shtesë minimale të veshjes me gjithçka në rotacionin tuaj aktual. Ershtë traineri i përsosur i deklaratave për mbrëmjen, me gjithë komoditetin e kërkuar.

  

 
Traineri i Pophan është silueta më e re e Mallet London për sezonin e ri. Me firmën tonë të markës Mallet në detajet e sipërme të thembra dhe kamoshi, ky stil mishëron një ndjesi të re të freskët. Pophan padyshim që ia vlen të shtohet në koleksionin tuaj nëse po kërkoni të përzieni lojën tuaj premium trainer.

Koleksioni Mallet London AW19 fillon gusht 2019.

Regjistrohuni në listën tonë të postave ketu, për të marrë më shumë informacion mbi fillimin e koleksionit dhe lajmet e tjera ekskluzive të Mallet London.