Prezantimi i Silletës Rode të Mallet London

Prezantimi i siluetit të ri Rhoda nga Mallet London. Mësimi juaj në veshjen minimale fillon këtu.

E re për SS20, kampionët e stilit Rhoda një profil klasik i frymëzuar nga tenisi u takua me detaje të ngritura dhe përfundime premium për një këpucë që është plotësisht e nënvlerësuar.

Projektuar në Londër dhe prodhuar në Portugali duke shfaqur një logo të hollë të zbukuruar Mallet London në krah, secila ngjyrosje mburret me një lëkurë të butë me qepje tonale, vrima dhe gjuhë kamoshi me markë metalike - për interes të shtuar strukturor - ndërsa jastëkimi rreth majës siguron një komod i aftë Çimentimi i statusit të Rhoda është njësia e vetme e hijshme dhe e thjeshtë në të bardhën në kontrast.

Në dispozicion në të Bardhë, Gri të Lehta, Marinë dhe të Zezë, mbajtja e veshit e Rhoda vazhdon. Pra, nëse jeni të fiksuar me atlete të bardha ose preferoni një opsion më të errët, zgjidhni modelin tuaj dhe jepini veshjet tuaja atë ndjesinë e freskët të pranverës.

 

Mallet London Rhoda shkon drejtpërdrejt në Mallet.com në03/04/20 në 3 pasdite.