Veshje me çekan | Pjesa 2: Pamje paraprake

Tani jemi duke u përgatitur për këstin e dytë të Mallet Clothing.

 

Fillimisht nisur në gusht, koleksioni i veshjeve Mallet London përfshin blloqet ndërtimore të një gardërobë të këmbyeshme dhe moderne. Qëllimi për të mbajtur tërheqje luksoze të qëndrueshme, me çelës të ulët, përmes elementeve bazë pa stinë për pamje të larta të përditshme.

Pjesa 2 e shtyn atë parim të dizajnit dhe prezanton stile më të nënvlerësuara me zgjuarsi, por të përjetshme dhe një injeksion të ngjyrave të reja të destinuara për tu veshur dhe përsëritur vazhdimisht.

Lëshimi së shpejti - kontrolloni përsëri për azhurnime ose vazhdoni të freskoni informacionin tonë të IG për informacionin e nisjes.