BASHKPUNIMI POOR KOOMBUJ MALLET X COOGI

BASHKPUNIMI I MALLET LONDON X COOGI

Coogi është një markë portreti e modës. Origjinale, unike dhe e përjetshme.


Origjinale, unike dhe e përjetshme.

Të gjitha themelet e njëjta ne vazhdimisht përpiqemi të ndërtojmë dhe futemi në markën Mallet London.

Duke u shoqëruar me ta për një botim ekskluziv dhe të edicionit të kufizuar, marka e tyre e gjallë e ngjyrosur me shirita përbën një nga siluetat tona arkivore Mallet - Dalston. Për shkak të procesit unik të prodhimit të Coogi, secila këpucë ndryshon pak në pëlhurë, duke ju dhënë një total të vetëm.Profili i hijshëm i ulët i Dalston është rikthyer për sezonin e ri. Duke shfaqur atë rrëshqitje të sipërme të prerë të prerë dhe qetësuese në përshtatjen e skubës dhe tabanin e derdhur që ofron një estetik delikate dhe tërësisht premium të frymëzuar nga sporti - të gjitha përfunduan me atë kapëse të padiskutueshme të thembrave Mallet dhe detajet e dyfishta të kutisë së tërheqjes.

Dhe tani, tai arketipike Coogi thuri sipërme tekstili çimenton këtë stil si një klasik të vërtetë. Theshtë këpucë për t’u veshur në qoftë se ju e dini. Dhe mos bëj asnjë gabim, do të jetë një shitje.

KLIKONI K TOTU T SH DYQANI BASHKPUNIMIN E Këpucëve me Malte X COOGI