MALLET LONDËR PAMJA E PARË E KOLEKSIONIT TË KËPUCËVE PR20

Po prezantojmë rënien e Parë Të Malletit Në Londër nga koleksioni ynë i shumëpritur I këpucëve TË AV20-ës.

Të eksplorojmë stilet e ëmbla, të punuara dhe më ekskluzive të sezonit të ri. Duke i dhënë fund fabrikave, përfundimit dhe frymëzimit për dizajnet tona të reja të guximshme si dhe evolucionin e disa prej siluetave tona më të suksesshme që bëjnë një mirëseardhje dhe kthim të ri - shpikur.

Profili shumë minimal dhe shumë i guximshëm i Në Hoxton shkon në AV20 për të çimentuar statusin e saj si Një Dyqan i ardhshëm I Londrës klasike. T'i hedhim një sy më nga afër. Qepje minimale dhe ventilim në front, një shpullë e trashë, por e butë dhe e hartuar nga lëkura më e butë dhe më e butë, është mishërimi i një tinëzi të zakonshëm premium.

A do të shtoni Hokstonin në rrotullimin tuaj të këpucëve?

Nëse ka diçka që duhet ta kesh parasysh këtë sezon, është Mermeri I Kingsland. Detaji I Mermerit është i ri për AV20 dhe ofron një mermer të ri të ndryshuar të frymëzuar nga mbrapa. Këto nuk sugjerojnë vetëm luks, por a luks.

Frymëzuar nga zona E Londrës Veriore ku emri i saj fillon, Popham silueta bën një kthim të lartë. Ne duam të krijojmë dizajne që ulen në atë kryqëzim perfekt luksesh dhe sportesh dhe Popham Mesh e bën këtë. Në dispozicion në ngjyra të zeza dhe të regjistruara. 

Le të flasim për më pak. Card symbol GRFTR Mono. Shtimi i sezonit të ri i këtij stili mund të shihet në panelin anësor, ku kontrasti I monogramuar 'M delikate kundër lëkurës së çiftit. Është trajneri perfekt i KRYEMINISTRIT, me gjithë komfortin e kërkuar, ndërkohë që u tregon njerëzve se ku qëndron besnikëria jote. I disponueshëm me ngjyra mono e bardhë.

I ri-shpikur për këtë sezon, jemi të mirëpritur. Card symbol Lurus Blackuater. E kemi rrafshuar luksin në një nga siluetat tona më të suksesshme në arkivat E Londrës. Sugjeruar me emrin, Uji I Zi është zhvilluar me një mbulesë të specializuar për një përfundim të keqpërmbajtur nga uji. Kështu që nuk do të të kapin kurrë.

 

Fillon kësti i parë i mbledhjes SË AV20-ËS mallet.com në 05.06.2020. Me uljen e dytë në 12.06.2020.