MBËRRITJA E VESHJEVE TË PRANVERËS MALET LONDËR.

MBËRRITJA E VESHJEVE TË PRANVERËS MALET LONDËR.

Në linjë me Etot e Qendrës Tregtare Londër ethos e luksit pjesë të përditshme u takuan me detaje të papritura projektimi, mbërritja jonë e fundit e veshjeve pranverore dorëzohet plotësisht.

Ky koleksion stine është i përbërë nga detaje holografike dhe irideshente të shënjuara, të vendosura për shpimin e garderobës suaj aktuale dhe freskuese atë në kohë për ditë më të ndritshme. Relaksimi i përshtatet rrobabilitetit të koleksionit, ndërkohë që ju siguroni që të keni deklaratën e fundit të verës të shikoni brenda.


DARIEN HOOD & JOGGER.

Duke ardhur i freskët për SS20, ne prezantojmë Tregun Darien Hood & Jogger në gri. Një send shumë i veshshëm çdo ditë që në inspektim më të afërt, ka shumë për të dhënë.

MISTIKU REFLEKTON KËMISHËN.

Një gjurmë e quajtur është pritur me një përfundim reflektues për një artikull që mund të gjesh gjatë mbledhjes së fundit të veshjeve - është vetëm një mënyrë për të dalë duke veshur Mallet Londër.

Merre Këmishën E Qendrës Tregtare Pasqyron Këmishën, duke shfaqur pëlhura të ndryshme në trup dhe mëngë për një estetik të rastësishëm, stilin e ekipit, një përshtatje e përgjithshme e pakët dhe e relaksuar.


CARD SYMBOL MALET PALMA CARGO SHKURT.

Palma E Mallit Me Metal Të Shkurtër, që paraqet një bel të elastikuar dhe xhepa të mëdhenj përplasjesh në të dy palët, gdhendje të ndërlikuara mund të shihen në vizatime dhe qerpikët ndërsa përshtatja e përgjithshme lehtësuese i bën ato të mëdha për (krejtësisht të vëna së bashku) ditë më poshtë.

KLIK KËTU PËR TË BLERË KËPUCËT E MALLETIT X COGI BASHKËPUNIM