MALLET X FREDI

MALLET X FREDI

Në kujtim të Fredi Hilton.

Fredi Hilton ishte një pacient në Spitalin Rrugor Great Ormond i cili vuante nga fibroza cistike. Fredi kishte ëndërruar të bëhej një stilist këpucësh ashtu si pronari i Mallet, Tommy. Kështu që në fillim të këtij viti, bamirësia për fëmijë Rays of Sunshine u bashkua me Great Ormond Street dhe Mallet për të bërë dëshirën e Fredit të realizuar.


Bamirësia për fëmijë Rays of Sunshine u formua në 2003 për të ndriçuar jetën e fëmijëve midis moshës 3-18 që jetojnë me sëmundje të rënda ose kufizuese të jetës në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar. Ata besojnë se çdo fëmijë meriton të përjetojë lumturi dhe ta vendosë sëmundjen e tij në pritje - edhe nëse është vetëm për një ditë. Vizioni i tyre është që dëshirat t’i bëjnë realitet dhe t’i kthejnë ato në kujtime të lumtura.


 

Fredi dhe Tommy punuan së bashku për të hartuar një këpucë të vetme në fillim të vitit 2019. Në kujtim të Fredi Hilton duke kaluar në maj të vitit 2019, traineri i projektuar prej tyre të dy do të dalë në treg si një siluetë me edicion të kufizuar për AW19.

 

Të gjitha të ardhurat nga shitja e kësaj këpucësh shtesë speciale do të shkojnë për bamirësinë e fëmijëve Ray of Sunshine, siç zgjodhi Fredi.

 

Silueta do të dalë në 4 tetor 2019

www.raysofsunshine.org.ukBamirësia nr: 1102529

Instagram: @raysofsunshinecc
Twitter: @raysofsunshine