Mallet x Fredi 2.0.

Tetorin e kaluar ne lëshuam siluetën origjinale që Fredi dhe Tommy kishin krijuar së bashku dhe këpucët u shitën brenda një ore. Të gjitha të ardhurat nga shitja e këpucëve shtesë speciale shkuan për bamirësinë e fëmijëve Ray of Sunshine, siç u zgjodh nga vetë Fredi. 

 

Duke ndjekur suksesin e asaj këpucësh të parë, ne jemi përsëri këtë vit me një siluetë të azhurnuar.


Me shpresën për të vazhduar trashëgiminë e Fredit dhe për të mbledhur më shumë para për një tjetër kauzë të madhe, ne jemi të kënaqur të prezantojmë stilin Fredi me një 2.0 taban. Të gjitha të ardhurat nga shitja e këtij do të shkojnë për bamirësinë Dream Flight, këtë herë të zgjedhur nga familja e Fredi Hilton.


Dreamflight është një organizatë bamirëse në Mbretërinë e Bashkuar e themeluar në 1987 që ndryshon jetën e të rinjve duke marrë fëmijë me një sëmundje të rëndë ose paaftësi, pa prindërit e tyre, me pushimet e një jete në Orlando, Florida.


SILHOUETTE DO T BE LEHT N 16 MAJ.

Dreamflight Office: Dreamflight,

Nr. I Bamirësisë së Regjistruar: 1117303 / SC044892.