POPHAM ESTATE: NDRYSHIMET E LOJS SOM HOMEGROWN

Rishikimi i rrugëve të vjetra për të hapur terren të ri.

Duke bërë homazhe për rrënjët e Drejtorit Kreativ Tommy Mallet, ne pamë rrugët në dhe përreth pasurisë Popham në Londër si vendndodhja për koleksionin e fundit të veshjeve të frymëzuar nga N1.

I përbërë nga ekuipazhe klasike, kapuçë, tees dhe pantallona të shkurtra me ngjyra të gjalla, por të veshur, koleksioni i kapsollave ka ndjesinë më të fundit të verës me një qasje krejtësisht të palodhur ndaj veshjes.

 

Paketa e mentes.

Hija e mendjes përpara e neo-nenexhik merr përsipër këtë set për një mundësi krejtësisht freskuese të ngjyrave. Bënë pikësim të përkryer me Popham White - siç është modeluar në fushatën tonë të fundit.

Paketa e Mint përfshin Mallet London ekskluzive Kapuç, pjesa përfundimtare e hedhjes dhe lëvizjes. Logoja e Boxes, Pantallona të shkurtra ngarkese dhe Ekuipazhi

 

 

Paketa Rozë.

Duke kërkuar të bëni një ndikim, mos kërkoni më shumë se The Pink Pack. Pavarësisht nëse jeni në shtëpi apo larg, do të jeni të sigurt që t'i mbani këto pjesë në një rrotullim të rëndë.

Paketa Rozë përfshin Logoja e kuti Tee, Pantallona të shkurtra ngarkese dhe Ekuipazhi

 

Paketa Gri.

Paketa Gri me stil elegant. Çiftimi i pjesëve së bashku është gjithmonë një ide e mirë për të ruajtur atë pamje të përsosur me përpjekje minimale. Plotësoni atë me kompliment Popham Gas Grey- siç është modeluar në fushatën tonë të fundit.

Paketa Gri përfshin Logoja e kuti Tee, Pantallona të shkurtra ngarkese dhe Ekuipazhi.

 

Paketa e Zezë.

Nëse po vendosni për një qasje më pak më shumë, Paketa e Zezë është vendosur për ju. Me detaje delikate duke përfshirë pllakën e qëndisjes Mallet London, ne sugjerojmë të bashkojmë këtë paketë të gjithanshme me pjesët që përputhen dhe të komplimentojmë me e kuqja dhe e zeza Popham - silueta e fundit e pophamit e lëshuar për AW20.

Paketa e Zezë përfshin Logoja e kuti Tee, Pantallona të shkurtra ngarkese, Ekuipazhi dhe Kapuç.

 

DYQANI Koleksionin.