SHQYRTIMI I PRMBLEDHJES SOO KEPUCEVE SS20

Kjo është pamja juaj ekskluzive në një nga koleksionet tona më të parashikuara akoma

Duke vazhduar nga tradita e Mallet London për siluetat e valëve të reja, tekstet premium dhe modelet që ndryshojnë lojërat, këtë sezon ne e kemi çuar lojën e këpucëve në një nivel krejt të ri.

Krijimi i stileve të papritura dhe shtytëse të kufijve është - dhe gjithmonë do të jetë - pjesë e ADN-së Mallet London Footwear. Merrni siluetën Elmore për shembull - prezantuar për SS20, Elmore Clear Black Neon qëndron në mënyrë perfekte në kryqëzimin e futurizmit dhe sportit. Vini re panelet prej lëkure premium premium dhe tubacionet neon plus njësinë tonë të re të vetme transparente - të gjitha plotësohen nga detajet e frymëzuara të dantellave. Praktikiteti dhe komoditeti nuk dukeshin kurrë aq mirë.

Mburret me një pjesën e sipërme të re me tekst si kristali që është bërë për tu spikatur, Diver Silver Jewel është modeli ynë i fundit për gratë. Duke shfaqur tabanin e ri të rritur 2.0, si dhe të gjitha detajet e tjera sinonim me këtë stil përfundimtar të Malletit.

Prezantimi i North One, i ri për SS20 nga Mallet Footwear.

Materiali i përzier dhe pjesa e sipërme e ngjyrave të kundërta së bashku me lidhësit dalluese i japin vetes pa mundim një estetike premium për sportin. Rrjeta prej lëkure e shpuar sidomos i jep një ajër të zbehtë retro këtij stili të ri Mallet.

Projektuar në Londër dhe e ndërtuar nga një lëkurë premium, përzierje najloni dhe pambuku gjen i ardhshëm.

Regjistrohuni në listën tonë të postave ketu, për të marrë më shumë informacion mbi fillimin e koleksionit dhe lajmet e tjera ekskluzive të Mallet London.