Thelbësoret thelbësore nga Mallet London.

Po prezantojmë koleksionin tonë të përhershëm të siluetave shumëvjeçare Mallet London.


Me titull ‘Core Essentials’, koleksioni përmban detaje të qëndrueshme dhe përfundime me ngjyra klasike që ne e dimë se i kanë - dhe do të vazhdojnë t'i rezistojnë testit të kohës (dhe tendencave). Pra, nëse po kërkoni të investoni në disa këpucë premium, mos kërkoni më shumë se stilet brenda këtij koleksioni.

Duke bërë homazhe për rrënjët londineze të stilistit Tommy Mallet, frymëzimi pas kësaj Popham Këpuca ishte arkitektura dhe emri i pasurive të Popham Road. Një dizajn klasik por unik. Nëse nuk keni investuar tashmë në një palë, çfarë po prisni ...

Shitja legjendare Kingsland siluetë, kombinimi perfekt i këpucëve luksoze dhe rastësore. Traineri që është i dashur nga të gjithë dhe nuk po shkon askund.

Një klasik i të gjitha kohërave, Hark 1.0 është një siluetë e njohur menjëherë nga Mallet London. Ri-shpikur nga sezoni në sezon, por nuk ka asgjë si versioni origjinal

Portreti Kontrabandist, një estetikë më e efektshme por duke ruajtur nënshkrimin Mallet London. Silueta luksoze e nënvlerësuar ka një tërësi apel i zgjuar-rastësor.

Lëshuar në SS19, GRFTR është silueta më e fundit që i jep vetes një vend të vendosur në koleksionin Core Essentials. Silueta e thjeshtë që ka qenë një dështim i popullarizuar për ato ditë dhe netët e vona.

Thelbësoret thelbësore nga Mallet London, të disponueshme tani dhe gjithmonë.