GRFTR Gratë e Bardha dhe Rozë GRFTR Gratë e Bardha dhe Rozë
GRFTR Gratë e arta të zeza GRFTR Gratë e arta të zeza
GRFTR Bardhë Vezullim Womens GRFTR Bardhë Vezullim Womens
Popham White Women Popham White Women
U shit
Popham Black & Gold Women Popham Black & Gold Women

Parë kohët e fundit