Cyrus X Coogi White

SKU: TE8080COOGIW-6

£240

The sellout Mallet x Coogi collaboration returns.


Teaming up once again with iconic fashion brand Coogi, we’ve created an exclusive and limited edition release for AW21, let’s take a look at the Cyrus Coogi White. 


Letting their trademark colorful knit swathe another of our archival Mallet silhouettes - this new style utilises the bold Cyrus. Taking the original upper construction and sculptural sole unit and unifying it with the archetypal Coogi knitted fabric, the joining of two creative forces has produced an undeniably unique and must-have style. And what’s more, due to the nature of the Coogi fabric, no two pairs are the same meaning you will own a true, one-of-a-kind piece of sneaker history. Let’s not wait around. 


Available in black and white.

Shërbimet e klientit

Mirësevini në Dyqanin / Uebfaqen Online të Këpucëve Mallet ("dyqani në internet", "faqja e internetit" "ne", "ne", faqja "ose" e jona "). Mallet Footwear ofron këtë dyqan në internet si një shërbim për klientët e saj. Ju lutemi lexoni kushtet e mëposhtme të shërbimit ("Kushtet") pasi ato rregullojnë përdorimin tuaj të dyqanit / faqes sonë të internetit.

Duke përdorur këtë Dyqan Online, ju pranoni të ndiqni dhe të bindeni nga rregulli i mëposhtëm më poshtë. Nëse nuk jeni dakord me këto Kushte, ju lutemi mos e përdorni në asnjë mënyrë këtë Dyqan Online. Për më tepër, Mallet Footwear rezervon të drejtën të ndryshojë këto Kushte në çdo kohë pa njoftim paraprak.

Përdoruesit e Dyqanit Online duhet të bien dakord dhe t'i përmbahen këtyre ndryshimeve në përputhje me rrethanat. Ju lutemi rishikoni këtë faqe në mënyrë periodike për ndryshime. Çdo përdorim i Dyqanit tonë Online në çdo kohë përbën pranimin e plotë të Kushteve të shërbimit tonë.

Kthimet

Ne garantojmë të rimbursojmë çdo send me të cilin nuk jeni plotësisht të kënaqur kur na e ktheni brenda 14 ditëve nga data e marrjes.

Në mënyrë që të keni të drejtë për një rimbursim, artikujt duhet të na kthehen të papërdorur, në paketim origjinal dhe me të gjitha etiketat origjinale të markës të bashkangjitura.

Rimbursimet do të kreditohen në mënyrën tuaj origjinale të pagesës.

Ne synojmë të përpunojmë të gjitha rimbursimet sa më shpejt të jetë e mundur, ju lutem kini kujdes pasi të keni përpunuar, mund të duhen deri në shtatë ditë pune që njohja e një rimbursimi nga ofruesi i kartës suaj.

Kthimi me Postë

Nëse i ktheni mallrat përmes postës, ju lutemi vini re se ne nuk mbajmë përgjegjësi për kostot. Ne rekomandojmë përdorimin e Dërgesës së Regjistruar Royal Mail (me kompensim të mjaftueshëm për vlerën e përmbajtjes) ose një shërbim të dorëzimit, ju lutem vini re se nuk jemi përgjegjës për artikujt e humbur në postë. Mallrat e kthyera duhet të paketohen në mënyrë të sigurt pasi nuk do të pranojmë mallra të kthyera që dëmtohen gjatë tranzitit.


Ju lutemi dërgoni me email numrin e porosisë në team@mallet.com për adresën tonë të kthimit.

• Pas marrjes së kthimit tuaj ne do të inspektojmë dhe merremi me kthimin së bashku me politikën tonë të kthimit. Çdo rimbursim do të bëhet duke përdorur të njëjtën metodë për transaksionin fillestar. Ju lutemi vini re se kompanitë e kartave të kreditit lejojnë që vetëm rimbursimet të bëhen në kartën e përdorur për të paguar për porosinë origjinale. Ju lutemi kini parasysh se mund të duhen shtatë ditë pune që të pranohet një rimbursim nga kompania e kartës suaj të kreditit. Kjo politikë e kthimit nuk ndikon në të drejtat tuaja ligjore. Ju lutemi vini re se të gjitha dërgesat ndërkombëtare të kthyera janë me shpenzimet e klientëve.

Përshkrimi i shërbimit

Këpucët Mallet është një shitës me pakicë në internet i këpucëve me cilësi projektuesi të ofruara me vlera të mëdha për klientët tanë. Anëtarësia lejon klientët të blejnë një shumëllojshmëri këpucësh.

Kufizimet e përdorimit

E gjithë përmbajtja që shfaqet në faqen e internetit / dyqani në internet i Mallet Footwear, përfshirë të gjitha videot vizuale, teksti, audio dhe video i nënshtrohen mbrojtjes së të drejtës së autorit dhe / ose të drejtave ose licencave të tjera të pronësisë intelektuale të mbajtura nga Mallet Footwear. Mallet Footwear ju jep një licencë të kufizuar për të hyrë dhe për të përdorur personalisht përmbajtjen në këtë faqe në internet / dyqan online. Përmbajtja e faqes në internet / dyqanit online të Mallet Footwear ka për qëllim vetëm për përdorim personal, jotregtar nga përdoruesit e Dyqanit tonë Online.

Njoftim

Këpucët Mallet mund t'ju kontaktojnë ose t'ju ofrojnë njoftime promovuese në lidhje me shërbimin dhe me anë të postës postare, postës elektronike, njoftimeve të përgjithshme të dyqaneve në internet dhe më shumë duke përdorur informacionin e kontaktit që na keni dhënë.

Ju lutemi vini re - Nëse porosisni një trajner për burra dhe gra së bashku, secila çift do të dërgohet ndaras. Kjo është një masë e përkohshme ndërsa kalojmë në një depo të re.

Politika e çmimeve

Në Mallet Footwear, ne jemi të përkushtuar t'u sigurojmë klientëve tanë produkte me cilësi të shkëlqyeshme. Produktet tona shiten në internet vetëm në sasi dhe mundësi të kufizuara. Ne kemi bërë çmos për të shfaqur artikujt tanë sa më saktë që të jetë e mundur në Dyqanin Online. Ju lutemi kini kujdes, mund të ndodhin ndryshime në stil, ngjyrë, madhësi, formë dhe pamje. Nëse nuk jeni të kënaqur me blerjen tuaj, ju lutemi rishikoni tonë Transporti & Kthimiseksioni për ndihmë të mëtejshme

Përdorimi i Dyqanit Online

Ju nuk mund të përdorni ose përdorni faqen e internetit / dyqanin online të Mallet Footwear për ndonjë qëllim të paligjshëm ose të paautorizuar. Ngacmimi në çfarëdo mënyre apo forme i Dyqanit Online, përfshirë përmes postës elektronike dhe bisedës ose me gjuhë të pahijshme ose abuzive është rreptësisht e ndaluar.

Megjithëse Mallet Footwear nuk mund të monitorojë sjelljen e përdoruesve të saj, është një shkelje e rreptë e këtyre Kushteve të përdorësh çdo informacion të marrë nga Dyqani ynë Online për të ngacmuar, abuzuar ose dëmtuar një person tjetër, ose për të kontaktuar, reklamuar, kërkuar ose shitur për çdo përdorues pa pëlqimin paraprak të tij / saj të qartë.

Parashtrimet e përdoruesve

Mallet Footwear përpiqet të krijojë një marrëdhënie ndërvepruese me anëtarët e Dyqanit dhe Shërbimeve të saj Online. Komentet, reagimet, sugjerimet, idetë dhe paraqitjet e tjera të përdoruesve të zbuluara të paraqitura ose të ofruara në Mallet Footwear në ose nga ky Dyqan Online do të jenë dhe do të mbeten pronë e Këpucëve të Malletit. Përdoruesit caktojnë të gjitha të drejtat dhe interesat e pronës Mallet Footwear duke i lejuar kompanisë sonë përdorim të pakufizuar, komercial ose ndryshe, të çfarëdo komenti.

Për më tepër, Mallet Footwear nuk do të ketë asnjë detyrim (1) të mbajë komente në konfidencë; (2) t'u paguajë përdoruesve çdo kompensim për çdo koment; ose (3) për t'iu përgjigjur komenteve të përdoruesve

 

Korrigjimi i Gabimeve të Dyqanit Online

Informacioni në faqen e internetit të Mallet Footwear / dyqani në internet mund të përmbajë gabime tipografike ose pasaktësi. Ne rezervojmë të drejtën për të azhurnuar çdo informacion që e gjykojmë të arsyeshëm në çdo kohë pa njoftim paraprak. Ju lutemi vini re se gabime të tilla mund të kenë të bëjnë me informacionin, çmimin dhe disponueshmërinë e produktit. Në këto raste, ne do të kemi të drejtën të përfundojmë çdo porosi që përfshin gabime në çmim ose pasaktësi. Ju kërkojmë ndjesë për shqetësimet.

Dëmshpërblimi

Me përdorimin e këtij Dyqani Online, ju pranoni të dëmshpërbleni dhe mbani Mallet Footwear (dhe zyrtarët e saj, drejtorët, filialet dhe punonjësit e saj) të padëmshëm nga çdo kërkesë ose kërkesë, si dhe humbjet, shpenzimet, dëmet dhe kostot, që rezultojnë nga ndonjë shkelje e këtyre kushtet e shërbimit ose ndonjë aktivitet në lidhje me llogarinë tuaj (përfshirë sjelljen nga pakujdesia ose të padrejta).

Modifikimi / Përfundimi i Uebfaqes / Dyqanit Online

Në rast të përfundimit, ju përsëri do të jeni të detyruar nga detyrimet tuaja sipas këtyre kushteve të shërbimit, duke përfshirë garancitë e bëra nga ju, dhe nga mohimet dhe kufizimet e përgjegjësisë. Këpucët e Mallet nuk do të jenë përgjegjëse ndaj jush ose ndaj ndonjë pale të tretë për çdo ndërprerje të aksesit tuaj.

Lidhjet e palëve të treta

Për të përmirësuar Dyqanin tonë Online, Mallet Footwear mund të përdorë dhe promovojë shërbime të ofruara nga palë të treta jashtë. Sidoqoftë, edhe nëse pala e tretë është e lidhur me Mallet Footwear, ne nuk i kontrollojmë këto shërbime dhe nuk bëjmë asnjë përfaqësim në lidhje me këta persona ose subjekte. Ne nuk jemi përgjegjës ose përgjegjës për saktësinë, plotësinë, kohën e duhur, besueshmërinë ose disponueshmërinë e palëve të tilla. Jashtë dyqaneve online të lidhura në Dyqanin tonë Online, të gjitha këto kanë praktika të veçanta të privatësisë dhe mbledhjes së të dhënave, janë vetëm për lehtësinë tuaj dhe për këtë arsye ju hyni në to me përgjegjësinë tuaj personale.

NUK JEMI P RESRGJEGJS DHE NDERGJEGJS P FORR ÇDO HUMBJE DHE DAMMTIM T AN NDONJORT RENDI T IN SHKURTUAR SI REZULTAT I NDONJ DE MARRDHNIEVE ME NDIJTB VENDIN T TJET T OR TRET OSE TREGTARI apo Operatori i faqes në internet të një partie të tretë.

Mohimi i garancisë

E GJITHA P CONRMBAJTJA, PRODUKTET DHE SH SERRBIMET N THE SITE, OSE MERRNI NGA një faqe në internet me të cilën lidhet faqja (një "sit i lidhur") JU JU OFROHEN "SI IS" PA ASNJ GARANCI DHE GARANCI. N CON LIDHJE ME T ALL GJITHA PTRMBAJTJEN, PRODUKTET DHE SHVRBIMET NIS K ST S SITE, Këpucët prej pelte nuk bëjnë asnjë garanci të asnjë lloji, qoftë me shprehje apo me implikim, por jo të kufizuar në të, , SIGURIA OSE SAKTSIA. P USRDORIMI I PRODUKTIT NGA NJ US P USRDORUES është në rrezik të përdoruesit.

KUFIZIMI I PËRGJEGJËSISË

Këpucët prej pelte nuk duhet të jenë të përgjegjshme për ju për ndonjë dëmtim të drejtpërdrejtë, indirekt, inicidencial, special, konsekuent ose shembullor që rezultojnë nga përdorimi, ose paaftësia për t'u përdorur, materialet dhe shërbimet e shërbimeve të tyre. EDHE N FSE K FSHTIMI I KOOMBUESVE PALR MALLET SHT KSHILLUAR PR MUNDSIN OF E DAMMIMEVE TU TILLA).

 

 

 

Edhe ti mund të të pëlqejë.

Parë kohët e fundit