GRFTR Gratë e Bardha dhe RozëGRFTR Gratë e Bardha dhe Rozë
GRFTR Bardhë Vezullim WomensGRFTR Bardhë Vezullim Womens
GRFTR Gomë të Bardhë GratëGRFTR Gomë të Bardhë Gratë
GRFTR Gratë e arta të zezaGRFTR Gratë e arta të zeza
Sock Runner 247 Gratë e ZezaSock Runner 247 Gratë e Zeza
Popham Black & Gold WomenPopham Black & Gold Women
BTLR Diver Black Rose WomensBTLR Diver Black Rose Womens
UK 2 / EU 35 OUT OF STOCK
UK 3 / EU 36 LOW STOCK
UK 4 / EU 37 LOW STOCK
UK 5 / EU 38 OUT OF STOCK
UK 6 / EU 39 LOW STOCK
UK 7 / EU 40 LOW STOCK
UK 8 / EU 41 OUT OF STOCK

Parë kohët e fundit