Historia jonë

Një markë progresive britanike me pamjet e saj të vendosura në rritjen e mëtejshme ndërkombëtare dhe njohjen globale, MALLET LONDON është duke ndryshuar peisazhin e këpucë dhe veshje Premium.

Markë

Kombinimi i një produkti unik dhe të guximshëm me një strategji të markës po aq përçarëse dhe të mendimit përpara, Mallet është aktualisht një nga markat më emocionuese dhe me rritjen më të shpejtë në MB.

Një markë që hype, blihet dhe shikohet nga njerëz të brendshëm të industrisë, kokat e poshtërve dhe klientët. Aty ku pikat e fundit bëjnë që siluetat të shiten brenda pak minutash dhe ku koleksionet e reja debutojnë në listat masive të pritjes

TREGTIET E MALLET PIARMES PLATFORMAVE ME SHUM DHE T DI DREJT KONSUMATORIT T CON KONSUMATORIT P TOR T PRO siguruar një opsion të arritshëm brenda kategorive të kryeministrit.

Duke filluar si një biznes vetëm për këpucë për burra, marka tani është zgjeruar në këpucë për gra dhe fëmijë dhe në 2019 Mallet debutoi në koleksionin e tyre të veshjeve premium për burra.

3f8f195a-f466-4bc2-afb3-5005c2ba943f.jpg

“FILLOJ MALLET

Këpucë në 2015,

Të gjitha nga një vizatim. ”

- Tommy Mallet, Themelues dhe Drejtor Kreativ

Njeriu pas markës. FORCA E SHOFTS SAL LONDONIT TAL MALTS. TAKOHENI MALLETOMN TOMMY.

Krijimi i një marke nga pasioni i pastër për produktin dhe një mani me tregun luksoz, në shumë mënyra, Mallet London është rritur me Tommy. I ndezur nga ambiciet e tij, marka është bërë një pasqyrë e fillimeve të tij - me shumë prej stileve të emërtuara pas rrugëve dhe zonave nga ku ai u rrit - dhe zhvillimit të rolit të tij si Drejtor Krijues i Mallet.

Tommy beson se tregu aktual i atleteve është i ngopur me produkte me çmime të tepërta, kështu që në thelb të etosit të markës është kjo përpjekje e vazhdueshme e krijimit të një oferte që mbetet po aq luksoze sa është e arritshme. Historia e Mallet është një ode e vazhdueshme për të kujtuar nga keni ardhur dhe duke e përdorur atë për të furnizuar atë ku dëshironi të shkoni. Dhe kjo fillon shumë me të.

FUSHATAT & KREATIVE

Duke përdorur një ekip dhe qasje dinamike, Mallet London është bërë i njohur për prodhimin e përmbajtjes vazhdimisht të fortë.

Bëni atë të bie në sy.

Nga imazhet krijuese të shtatit të kufijve në fushatat e nisjes 360. Standardet - dhe pritjet - janë të larta.

Prodhohen fushata sezonale që përcaktojnë tonin e përgjithshëm për sezonin e ardhshëm - nga drejtimi krijues te mesazhet - dhe më pas integrohen me krijimtarinë mujore për të rënë në përputhje me lëshimet e rregullta të produkteve dhe rëniet e këpucëve. Përmbajtja e integruar e burrave dhe grave, por më pas përmbajtje e veçantë, e fokusuar.