Adresat tona në internet dhe email do të ndryshojnë, kjo është ajo që ju duhet të dini.

Ekipi i Mallet London, prezanton domenin tonë të ri, kudo që të jeni në botë dhe cilëndo pajisje që zgjidhni të përdorni.

Një punë e madhe është zhvilluar gjatë javëve dhe muajve të fundit për t'u përgatitur për këtë moment vendimtar dhe sot ne po bëjmë lëvizjen në shtëpinë tonë të re. Dyqani në internet do të duket dhe ndjehet saktësisht i njëjtë - vetëm URL do të jetë e ndryshme, duke shfaqur HTTPS://WWW.MALLET.COM në vend të HTTP://WWW.MALLETFOOTWEAR.COM

Domeni i ri do të thotë që adresat tona të postës elektronike po ndryshojnë në emrin e formatit NAME@MALLET.COM - ju mund të dëshironi të shtoni këto adresa të reja email në librin tuaj të adresave - të gjitha postat hyrëse do të funksionojnë nëse ato dërgohen në adresat tona të vjetra për një të ardhme të parashikueshme - kështu që mos u shqetësoni se ne do të marrim gjithçka. Sidoqoftë, adresat e vjetra përfundimisht do të hiqen gradualisht, prandaj është e rëndësishme të azhurnoni kontaktet tuaja.

Nëse keni lidhje në faqen tuaj të internetit që tregojnë për ne dhe dëshirojnë t'i azhurnoni ato, kjo do të ishte mirë, por nëse jo, të gjitha URL-të e vjetra dhe faqeshënuesit duhet të punojnë ende për një të ardhme të parashikueshme. (Nëse dini ndonjë që nuk ju lutem na tregoni duke dërguar me email TEAM@MALLET.COM sa më shpejt të jetë e mundur.

Ekipi i njerëzve punëtorë në Mallet London do të marrë frymë lehtësimi kur ky projekt i rëndësishëm të përfundojë, por nuk është fundi i historisë. Prisni përmirësime të mëtejshme në muajt në vazhdim ndërsa ne vazhdojmë të rizhvillojmë këpucët, veshjet dhe ofertat tona dixhitale për të shfaqur Mallet London në mënyra të reja dhe emocionuese.