Kush është Klarna:


Klarna është një ofrues suedez i shërbimeve të pagesave që merr përgjegjësinë fund-për-fund për pagesën tuaj. Klarna është ofruesi i pagesave Smoooth në më shumë se 100,000 dyqane në internet. Mbi 60 milion konsumatorë në mbarë botën kanë besuar Klarna për të trajtuar në mënyrë të sigurt pagesat e tyre.


A jam i kualifikuar për Pagesë më vonë:


Për të përdorur Pagimin më vonë duhet të jeni së paku 18 vjeç. Ndërsa ky opsion promovohet gjerësisht, Paguaj më vonë i nënshtrohet rrethanave tuaja financiare. Kur zgjedhni Paguaj më vonë, vlerësimi ynë nuk do të ndikojë në vlerësimin tuaj të kredisë.


Si funksionon Pagimi 30 ditë më vonë:


Pasi të konfirmohet porosia juaj, ju do të merrni një email me udhëzime pagese brenda dy ditësh nga Klarna. Pastaj do të keni [14/30] ditë për të provuar porosinë tuaj dhe të paguani vetëm kur të jeni të lumtur. Përfundoni pagesën në internet, në lehtësinë tuaj, pa ndonjë kosto shtesë. Ju mund të paguani përmes kartës së kreditit ose debitit në www.klarna.com/uk



Si funksionon Pagesa më vonë në 3:


Pagesa më vonë në 3 do t'ju lejojë të shpërndani koston e blerjes tuaj mbi 3 pagesa të barabarta. Pagesa për secilën këst do të merret automatikisht nga karta e debitit ose e kreditit që keni futur në arkë. Kësti juaj i parë do të mblidhet kur porosia juaj të konfirmohet nga Mallet London dhe këstet 2 dhe 3 janë planifikuar 30 dhe 60 ditë më vonë, respektivisht.