Politika e privatësisë

DEKLARATA E PRIVATIS

----

SEKSIONI 1 - ÇFAR D BNI ME INFORMACIONIN TUAJ?

Kur blini diçka nga dyqani ynë, si pjesë e procesit të blerjes dhe shitjes, ne mbledhim informacionin personal që na jepni siç janë emri juaj, adresa dhe adresa e emailit.
Kur shfletoni dyqanin tonë, ne gjithashtu marrim automatikisht adresën e protokollit të internetit (IP) të kompjuterit tuaj në mënyrë që të na siguroni informacion që na ndihmon të mësojmë rreth shfletuesit tuaj dhe sistemit operativ.
Marketingu me email (nëse aplikohet): Me lejen tuaj, ne mund t'ju dërgojmë email për dyqanin tonë, produkte të reja dhe azhurnime të tjera.

SEKSIONI 2 - Pëlqimi

Si e merrni pëlqimin tim?
Kur na ofroni informacione personale për të përfunduar një transaksion, për të verifikuar kartën tuaj të kreditit, për të bërë një porosi, për të rregulluar një dërgesë ose për të kthyer një blerje, ne nënkuptojmë që ju të pranoni që ne ta mbledhim atë dhe ta përdorim atë vetëm për atë arsye specifike.
Nëse kërkojmë informacionin tuaj personal për një arsye dytësore, si marketing, ose do t'ju kërkojmë direkt për pëlqimin tuaj të shprehur, ose do t'ju ofrojmë një mundësi për të thënë jo.

Si mund ta tërheq pëlqimin tim?
Nëse pasi të vendosni, ndryshoni mendje, ju mund të tërhiqni pëlqimin tuaj që ne t'ju kontaktojmë, për mbledhjen e vazhdueshme, përdorimin ose zbulimin e informacionit tuaj, në çdo kohë, duke na kontaktuar në angus@hellodigital.nz ose duke na postuar në:
Këpucë malle
72 Norlington Road London GB E10 6LA

SEKSIONI 3 - SHPALLJE

Ne mund të zbulojmë informacionin tuaj personal nëse na kërkohet nga ligji ta bëjmë këtë ose nëse shkelni Kushtet tona të Shërbimit.

SEKSIONI 4 - SHOPIFY

Dyqani ynë është i vendosur në Shopify Inc. Ata na ofrojnë platformën e tregtisë elektronike në internet që na lejon të shesim produktet dhe shërbimet tona tek ju.
Të dhënat tuaja ruhen përmes ruajtjes së të dhënave të Shopify, bazave të të dhënave dhe aplikacionit të përgjithshëm Shopify. Ata i ruajnë të dhënat tuaja në një server të sigurt pas një firewall-i.

Pagesa:
Nëse zgjidhni një portë pagese të drejtpërdrejtë për të përfunduar blerjen tuaj, atëherë Shopify ruan të dhënat e kartës suaj të kreditit. Ajo është e koduar përmes Standardit të Sigurisë së të Dhënave të Industrisë së Kartave të Pagesave (PCI-DSS). Të dhënat e transaksionit tuaj të blerjes ruhen vetëm për aq kohë sa është e nevojshme për të përfunduar transaksionin tuaj të blerjes. Pasi të ketë përfunduar, informacioni i transaksionit tuaj të blerjes fshihet.
Të gjitha hyrjet e pagesave direkte u përmbahen standardeve të vendosura nga PCI-DSS siç menaxhohen nga Këshilli i Standardeve të Sigurisë PCI, i cili është një përpjekje e përbashkët e markave si Visa, Mastercard, American Express dhe Discover.
Kërkesat PCI-DSS ndihmojnë në sigurimin e trajtimit të sigurt të informacionit të kartës së kreditit nga dyqani ynë dhe ofruesit e shërbimit të tij.
Për më shumë informacion, mund të dëshironi të lexoni Kushtet e Shërbimit të Shopify (https://www.shopify.com/legal/terms) ose Deklaratën e Privatësisë (https://www.shopify.com/legal/privacy).

SEKSIONI 5 - SH SERRBIMET E PARTS SIR TRET

Në përgjithësi, ofruesit e palëve të treta të përdorura nga ne do të mbledhin, përdorin dhe zbulojnë informacionin tuaj vetëm në masën e nevojshme për t'i lejuar ata të kryejnë shërbimet që na ofrojnë.
Sidoqoftë, disa ofrues të shërbimeve të palëve të treta, të tilla si hyrjet e pagesave dhe përpunuesit e tjerë të transaksioneve të pagesave, kanë politikat e tyre të privatësisë në lidhje me informacionin që neve u kërkohet t'u sigurojmë atyre për transaksionet tuaja në lidhje me blerjen.
Për këta ofrues, ju rekomandojmë që të lexoni politikat e tyre të privatësisë në mënyrë që të mund të kuptoni mënyrën në të cilën do të trajtohen informacionet tuaja personale nga këta ofrues.
Në veçanti, mos harroni se ofrues të caktuar mund të jenë të vendosur në ose kanë objekte që ndodhen në një juridiksion të ndryshëm nga ju ose ne. Pra, nëse zgjidhni të vazhdoni me një transaksion që përfshin shërbimet e një ofruesi të shërbimit të një pale të tretë, atëherë informacioni juaj mund të bëhet subjekt i ligjeve të juridiksionit (ave) në të cilat ndodhet ai ofrues i shërbimit ose pajisjet e tij.
Si shembull, nëse jeni të vendosur në Kanada dhe transaksioni juaj përpunohet nga një portë pagese e vendosur në Shtetet e Bashkuara, atëherë informacioni juaj personal i përdorur në përfundimin e asaj transaksioni mund të jetë subjekt i zbulimit sipas legjislacionit të Shteteve të Bashkuara, përfshirë Aktin Patriot.
Sapo të largoheni nga faqja e internetit e dyqanit tonë ose të ridrejtoheni në një faqe në internet ose aplikacion të një pale të tretë, nuk qeveriseni më nga kjo Politikë e Privatësisë ose Kushtet e Shërbimit të faqes sonë të internetit.

Lidhje
Kur klikoni në lidhjet në dyqanin tonë, ato mund t'ju drejtojnë larg nga faqja jonë. Ne nuk jemi përgjegjës për praktikat e privatësisë të faqeve të tjera dhe ju inkurajojmë të lexoni deklaratat e tyre të privatësisë.

SEKSIONI 6 - SIGURIA

Për të mbrojtur informacionin tuaj personal, ne marrim masa paraprake të arsyeshme dhe ndjekim praktikat më të mira të industrisë për t'u siguruar që ato nuk janë humbur në mënyrë të papërshtatshme, keqpërdoren, aksesohen, zbulohen, ndryshohen ose shkatërrohen.
Nëse na jepni informacionin e kartës suaj të kreditit, informacioni është i enkriptuar duke përdorur teknologjinë e shtresës së foleve të sigurt (SSL) dhe ruhet me një enkriptim AES-256. Megjithëse asnjë metodë e transmetimit përmes Internetit ose hapësirës elektronike nuk është 100% e sigurt, ne ndjekim të gjitha kërkesat e PCI-DSS dhe zbatojmë standarde shtesë të industrisë shtesë të pranuara.

SEKSIONI 7 - Cookies

Këtu është një listë e cookies që ne përdorim. Ne i kemi renditur këtu në mënyrë që ju të mund të zgjidhni nëse doni të hiqni dorë nga cookies ose jo.
_session_id, shenjë unike, sesionale, Lejon Shopify të ruajë informacione rreth sesionit tuaj (referuesi, faqja e uljes, etj.).
_shopify_visit, nuk ka të dhëna të mbajtura, këmbëngulëse për 30 minuta nga vizita e fundit, e përdorur nga gjurmuesi i brendshëm i statistikave të ofruesit të faqes sonë të internetit për të regjistruar numrin e vizitave
_shopify_uniq, nuk ka të dhëna të mbajtura, skadon mesnatën (në krahasim me vizitorin) të ditës tjetër, Llogarit numrin e vizitave në një dyqan nga një klient i vetëm.
karroca, shenjë unike, e qëndrueshme për 2 javë, Ruan informacione në lidhje me përmbajtjen e karrocës tuaj.
_secure_session_id, shenjë unike, sesionale
storefront_digest, shenjë unike, e pacaktuar Nëse dyqani ka një fjalëkalim, kjo përdoret për të përcaktuar nëse vizitori aktual ka qasje.

SEKSIONI 8 - Mosha e pëlqimit

Duke përdorur këtë sit, ju përfaqësoni se jeni të paktën mosha e shumicës në shtetin tuaj ose provincën tuaj të qëndrimit, ose se jeni mosha e shumicës në shtetin tuaj ose provincën e qëndrimit dhe na keni dhënë pëlqimin tuaj për të lejuar ndonjë nga vartësit tuaj të vegjël për të përdorur këtë faqe.

SEKSIONI 9 - NDRYSHIMET NIS KIST POLITIK T PR PRIVATIS

Ne rezervojmë të drejtën për të modifikuar këtë politikë të privatësisë në çdo kohë, prandaj ju lutemi rishikojeni atë shpesh. Ndryshimet dhe sqarimet do të hyjnë në fuqi menjëherë pas postimit të tyre në faqen e internetit. Nëse bëjmë ndryshime materiale në këtë politikë, ne do t'ju njoftojmë këtu se është azhurnuar, në mënyrë që të jeni të vetëdijshëm për atë informacion që mbledhim, si i përdorim ato dhe në cilat rrethana, nëse ka, përdorim dhe / ose zbulojmë ajo
Nëse dyqani ynë është blerë ose bashkuar me një kompani tjetër, informacioni juaj mund të transferohet te pronarët e rinj në mënyrë që ne të vazhdojmë t'ju shesim produkte.

PYETJE DHE INFORMACION KONTAKTUES

Nëse dëshironi të: përdorni, korrigjoni, ndryshoni ose fshini çdo informacion personal që kemi rreth jush, regjistroni një ankesë ose thjesht dëshironi më shumë informacion kontaktoni Zyrtarin tonë të Përputhshmërisë së Privatësisë në team@malletfoootwear.com ose me postë