Archway 2.0 Gri ​​Mono

SKU: TE2033GRYMON-5

£175
madhësi:
Sasia:

Një siluetë e njohur menjëherë nga Mallet London, sezonin e kaluar ne morëm pjesën e sipërme klasike të Archway dhe i dhamë asaj një ngritje të shtuar me tabanin 2.0 dhe tani për AW20 ne rimagjinojmë fundin me monogramin tonë të përsëritur të përsëritur Arch M ’në Archway 2.0 Grey Mono.

Disa detaje i qëndrojnë besnike origjinalit, si rrëshqitja në përshtatje skuba, skeda tërheqëse të dyfishta dhe panel me shumë pllaka - që tregon një ndikim sportiv - përfundoi me klipin e thembrave Mallet dhe tonet e përgjithshme të ftohta gri.

Projektuar në Londër dhe e ndërtuar nga një përzierje lëkure premium, najloni dhe pambuku i gjeneratës tjetër.


Gjithashtu në dispozicion në Mesnate.

Parë kohët e fundit