BTLR Diver 1.0 Mesnata

SKU: TE1018BLKMN-5

£175
madhësi:
Sasia:

Zhytësi mesnatës BTLR. Ky stil është bërë nga skuba dhe lëkura me burim lokal. Krijuar me dorë mbi tabanin tonë italian dhe përfunduar me stoli prej lëkure.

Parë kohët e fundit