Beteja Detare BTLR

SKU: TE1018NVY-5

£175
madhësi:
Sasia:

Zhytësi BTLR Navy i ndërtuar nga një larmi rrjetë me cilësi të lartë, lëkure, material premium të thurur që janë punuar me dorë mbi tabanin tonë nënshkrues Italian.

| Punuar me dorë në Evropë | Markë Mallet Shoehorn dhe Dustbag.

Parë kohët e fundit