Cyrus Black

SKU: TE8080BLK-6

£90 £210
Color: Black
madhësi:
Sasia:

SS21 është e gjitha e juaja me siluetën Cyrus.


Kolektivisht vijnë së bashku për të prodhuar një nga siluetat më premium dhe të konsideruara të Mallet London - ndonjëherë - një verë të sipërme të paneluar me shkëlqim të errët dhe të dendur për vëmendje ndaj një njësie të vetme të skalitur në mënyrë të kënaqshme. Përfaqëson një rrjetë gjashtëkëndore, lëkure dhe kamoshi të ndërtuar në mënyrë të përkryer, të shkrirë me shirit reflektues dhe të përfunduar me lidhëse reflektuese. Shtoni, nënshkrimin tonë Detajet e Malletit - kapësja e njohur e thembrave prej argjendi, agletat e dantellave të markës dhe skedat tërheqëse të dyfishtë. Cyrus Black janë atlete për të qenë shihet në, për kaq shumë arsye.


Projektuar në Londër nga lëkura dhe rrjeta premium.

Parë kohët e fundit