Cyrus Reflect White

SKU: TE8080RFLWHT-6

£90 £210
Color: Reflect White
madhësi:
Sasia:

SS21 është e gjitha e juaja me siluetën Cyrus.


Kolektivisht vijnë së bashku për të prodhuar një nga siluetat më premium dhe të konsideruara të Mallet London - ndonjëherë - një verë të sipërme të paneluar shumë të reflektuar për vëmendje ndaj një njësie të vetme të skalitur në mënyrë të kënaqshme. Duke shfaqur një rrjetë gjashtëkëndore, lëkurë dhe materiale reflektuese të ndërtuara në mënyrë perfekte, të bashkuara me shirita reflektues dhe të përfunduar me lidhëse reflektuese. Dhe për të shtuar në nënshkrimin tonë detajet e Mallet - kapësja e njohur e thembrave prej argjendi, agletat e dantellave të markës dhe skedat tërheqëse të dyfishtë. Cyrus White janë atletet për të qenë shihet në, për kaq shumë arsye.


Projektuar në Londër nga lëkura dhe rrjeta premium.

Parë kohët e fundit