GRFTR Gratë e arta të zeza

SKU: TEW1055BLKGLD-3

£110 £185
madhësi:
Sasia:

Silueta GRFTR është një stil kryesor në koleksionin e grave Core Essentials. Dhe për AW20 ne prezantojmë një variacion të ri - GRFTR Gold Black.

Joshja e thjeshtë e stilit GRFTR vazhdon të jetë tërheqëse, por nuk na pëlqen të pushojmë në dafinat tona dhe detajet e papritura të dizajnit janë bërë marka jonë tregtare, kështu që ne e kemi azhurnuar atë me disa thekse ari për të çojeni stilin në nivele krejt të reja luksi. Projektuar në Londër, stili qëndron në një kupë me dy pjesë për ndikim të shtuar dhe përmban klipin tonë thembra klasik Mallet dhe markën delikate.

Parë kohët e fundit