Lëkurë e zezë GRFTR

SKU: TE1055BLKL-5

£185
madhësi:
Sasia:

Kënaquni me luksin me GRFTR Black Leather, një thelbësor i Mallet CORE. I hijshëm me detaje të ngritura.

Ne filluam me pjesën e sipërme të thjeshtë, por elegante të stilit tonë GRFTR, të bërë nga një lëkurë premium e lëmuar dhe u ulëm në majë të kupës klasike me dy pjesë - të gjitha detajet që e çimentojnë këtë stil si një shitje e përjetshme dhe e vazhdueshme. Marrja e GRFTR në një fushë krejt të re premium është plotësisht shtimi i klipit thembra metalike Mallet - një përfaqësim të duhur të shitësit me pakicë luksoze, që ndiejmë dhe diçka që nuk e kemi bërë kurrë më parë.

Detajet prej lëkure mat nuk duhen humbur.

 

Parë kohët e fundit