GRFTR Mono e Zezë

SKU: TE1055BLKMON-5

£185
madhësi:
Sasia:

Silueta e pandarë e Mallet London GRFTR përplaset me monogramin e krijuar së fundmi Mallet për një stil që do të provojë të jetë ikonik.

Projektuar në Londër me të njëjtën gjë lëkurë premium minimale por tërheqëse e përpunuar me profil të ulët, GRFTR Mono e Zezë ulet në një kupë të bardhë me dy pjesë me kontrast për ndikim të shtuar dhe përmban klipin tonë klasik të thembrave Mallet dhe markën delikate të zbukuruar. Shtesa e sezonit të ri mund të shihet në panelin anësor, ku monogramimi i ‘M-së shkëlqen kundër lëkurës mat për një detaj të hollë por ende të ditur.


Ndërtuar nga një lëkurë premium, përzierje najloni dhe pambuku gjen i ardhshëm.


Gjithashtu në dispozicion në E bardhe.

Parë kohët e fundit