GRFTR Bardhë Vezullim Womens

SKU: TEW1055WHTGLT-3

£125 £185
madhësi:
Sasia:

Silueta GRFTR është një stil kyç në mbledhjen Thelbësore të grave. DHE PËR AV20 kemi futur disa variacione deklaratash.

Joshja e thjeshtë e stilit GRFTR vazhdon të jetë tërheqëse por ne nuk na pëlqen të pushojmë në dafinat tona dhe detajet e papritura të projektimit janë bërë marka jonë, kështu që ne kemi shtuar disa theks shkëlqyes. I projektuar në Londër, stili qëndron në një kupë me dy pjesë për ndikimin e shtuar dhe paraqet klipin tonë klasik të thembrave të Tregut dhe markën delikate.

Dhe vetëm kështu, je gati për sezonin e ri.

Në dispozicion, Shkëlqimi

Parë kohët e fundit