Çamçakëz i bardhë GRFTR

SKU: TE1055WHTG-6

£185
madhësi:
Sasia:

Çamçakëzi i Ri GRFTR i bardhë është silueta e fundit që mbërrin - Futur në rënien tonë të dytë SS19, ajo po bëhet tendenca më e nxehtë e Verës.

Silueta e pastër e sipërme e sipërme është e mbështjellë me mjeshtëri dhe e bashkuar me qepje tonale, ndërsa logoja e shkronjave të Mallet-it është e stampuar në anën anësore dhe në gjuhë në ton të artë duke detajuar për një kontrast të bukur. Mbushja qëndron në kyçin e këmbës për një komoditet të shtuar, ndërsa modeli përfundon bukur në një kuti gishti të rrumbullakosur.

Nën këmbë, një shtresë e mesme gome e bardhë fsheh amortizimin e niveleve të larta për të siguruar që këto të jenë aq komode sa nuk do të doni t’i hiqni kurrë! Thekse metali me ngjyrë ari dhe një shtrojë e gomës-gomë plotësojnë çiftin e fortë.

Parë kohët e fundit