GRFTR Bardhë Mono

SKU: TE1055WHTMON-6

£125 £185
madhësi:
Sasia:

Silueta e pandarë e Mallet London GRFTR përplaset me monogramin e krijuar së fundmi Mallet ‘M’ për një stil që do të provojë të jetë ikonik.

Projektuar në Londër me të njëjtën profil të ulët lëkure premium minimalisht tërheqës, por tërheqës, GRFTR White Mono ulet në një tas të bardhë që përputhet me dy pjesë për ndikim të shtuar dhe përmban klipin tonë klasik të thembrave Mallet dhe markën delikate të zbukuruar. Shtesa e sezonit të ri mund të shihet në panelin anësor, ku monogramohet kontrasti i ‘M në mënyrë delikate kundër lëkurës mat.


Gjithashtu në dispozicion në E zezë.

Parë kohët e fundit