GRFTR Gratë e Bardha dhe Rozë

SKU: TEW1055WHTP-3

£110 £185
madhësi:
Sasia:

GRFTR White & Pink do të duket e shkëlqyeshme e shoqëruar me pothuajse gjithçka. Projektuar me pjesën e sipërme prej lëkure të lëmuar; këto lidhëse me stil shfaqin një kapëse thembrash me ngjyrë rozë, një skedë rozë me thembra, markë metalike dhe një shputë të trashë tonale me një shkelje rozë me kontrast. Një thelbësore e përditshme serioze.

Dhe ashtu si kjo, ju jeni gati për sezonin e ri.

Parë kohët e fundit