Lux Runner Black Camo Womens

SKU: TEW2060BLKCAM-3

£90 £185
Color: Black Camo
madhësi:
Sasia:

Runner Lux çimentoi statusin e tij Mallet London dhe vendin e pashmangshëm në koleksionin para SS21 pas dy sezoneve shumë të suksesshme si pjesë e gamës sonë të burrave. Pra, le t'i themi përshëndetje Lux Runner Black Camo - për gra.


Parti i paketës ekskluzive Lux Camo, a ndjenja e lehtë retro kalon nëpër këtë stil tërësisht klasik ndërsa karakteristika si kapëse sinonimike e thembrave prej argjendi, pajisje që përputhen dhe skedinë e thembrave, tabani i kundërt i ngritur 2.0 dhe pjesa e sipërme e paneluar e përzier e pajisin atë me bazat për t'u marrë një injeksion sezonal i shtypjes së zezë camo - për një azhurnim unikisht modern dhe mjaft të veshshëm. Nëse ndonjëherë ka pasur një palë trajnerë ‘mbrëmje’, këta janë të gjithë.


Projektuar në Londër dhe e ndërtuar nga një përzierje premium lëkure dhe tekstili.

Parë kohët e fundit