Runner Lux Midnight Camo

SKU: TE2060MDNCAM-5

£185
Color:
madhësi:
Sasia:

Pas dy sezoneve të suksesshme, Lux Runner ka çimentuar statusin e tij Mallet London dhe vendin e pashmangshëm në koleksionin SS21 para, pasi pjesë e paketës ekskluzive Lux Camo.


Një ndjenjë e lehtë retro kalon nëpër këtë stil tërësisht klasik ndërsa karakteristika si kapëse thembra metalike Mallet, lartësia 2,0 tabani i sipërm dhe lëkura e përzier premium e mbështjellë me bazat për tu marrë një injeksion sezonal i shtypjes së zezë camo - për një azhurnim unikisht modern dhe mjaft të veshshëm.


Projektuar në Londër dhe e ndërtuar nga një përzierje premium lëkure dhe tekstili.

Parë kohët e fundit