Popham Black

SKU: TE2050BLK-5

£185
Color: Black
madhësi:
Sasia:
Traineri i Zi Iconic Mallet Popham. Ctë udhëzuara nga kamoshi premium, skuba dhe lëkura, duke shfaqur monogramin e Mallet për një luks të shtuar.Frymëzuar nga zona Suburbane e Londrës Veriore nga e ka marrë emrin.
 
Një yll në rritje në këpucët bashkëkohore që nga viti 2015. Ne kanë zhvilluar një kult të ndjekur dhe të specializuar në këpucë unike, premium me një kthesë urbane, të hartuara sipas standardeve më të larta. Të detajuara me klipin e thembrave të nënshkruar nga markat, këta trajnerë deklaratash do të shtojnë një pamje bashkëkohore në listën tuaj të mbathjeve.
Duke kanalizuar vipat urbane, Popham përmban monogramimin ‘M’ në thembra me shtypje delikate të mesnatës. Veshjet prej kamoshi për komplimentin e panelit me rrjetë në të zezë me markën Mallet të përfaqësuar në gjuhë. Një trajner që duket mahnitës ditë e natë.

Parë kohët e fundit