Popham Black & Gold Women

SKU: TEW2050BLKGLD-3

£175

Këtë sezon ne prezantojmë siluetën Popham në koleksionin Miss Mallet për herë të parë. Le të hedhim një vështrim në deklaratën që përcakton Popham Black & Gold.

Pjesa e sipërme ka të gjitha shenjat dalluese të siluetit tonë klasik Popham me panele materialesh të përziera, por vjen me azhurnime që e çojnë stilin në nivele krejt të reja luksi. Merrni monogramimin e përsëritur të përsëritur ‘M’ në thembra, klipin e thembrës Mallet dhe mos harrojmë të përmendim një gjë që e bën këtë stil kaq deklarues - thekse ari.

Projektuar në Londër dhe e ndërtuar nga një përzierje lëkure premium dhe kamoshi, najloni dhe pambuku i gjeneratës tjetër

Sa kohë duhet të mbërrijë porosia ime online në Mbretërinë e Bashkuar?

Ne përdorim një shërbim të besueshëm ndërlidhës UPS ju lutemi lejoni për 3-5 ditë pune të hënën - të premten për dorëzim.

Ju lutemi vini re gjatë kohës së dorëzimit të shitjeve mund të vonohet, por sigurohuni që ekipi juaj Mallet po punon për t'ju dërguar porosinë tuaj sa më shpejt të jetë e mundur.

Porositë e vendosura në fundjavë do të dërgohen të hënën. Porositë e vendosura pas orës 12:00 do të përpunohen vetëm ditën tjetër.

Ju do të merrni një email pasi porosia juaj të dërgohet me një numër ndjekës dhe si ta gjurmoni porosinë tuaj.

Sa kohë duhet të mbërrijë porosia ime ndërkombëtare në internet?

Ne përdorim një shërbim të besueshëm ndërlidhës për shpërndarjen tonë, ju lutemi lejoni UPS për 5 ditë pune të hënën - të premten për dorëzimin.

Porositë e vendosura në fundjavë do të dërgohen të hënën. Porositë e vendosura pas orës 12:00 do të përpunohen vetëm ditën tjetër.

Ju do të merrni një email pasi porosia juaj të dërgohet me një numër ndjekës dhe si ta gjurmoni porosinë tuaj.

Çështjet e mbingarkesës:

Kohë pas kohe sistemi ynë do të shesë një artikull dhe nëse nuk mund ta përmbushim atë, ne do të rimbursojmë porosinë tuaj dhe do t'ju njoftojmë me email.

Si të filloni një kthim?

Për të përpunuar një shkëmbim ose rimbursim, ju lutemi përdorni këtë lidhje:

https://malletreturns.myreturnscenter.com/

Ju lutemi vini re se kthimi juaj duhet të jetë i palidhur dhe në paketimin origjinal dhe të përfshijë bririn e këpucëve, çantën e pluhurit dhe kutinë e internetit. Nëse veshja duhet të kthehet në paketimin origjinal, përfshirë qesen plastike mbrojtëse dhe të jetë në kutinë e internetit.

Do t'ju lëshohet një rimbursim me çmimin e paguar kur është bërë blerja. Ju lutemi vini re se disa ulje mund të jenë ndërprerë dhe nëse e bleni atë do të jenë me çmimin në internet në atë kohë.

 

Cila është shkëmbimi juaj i kthimeve në internet | politika e rimbursimit?

Nëse nuk jeni plotësisht të kënaqur, ne ofrojmë një kthim brenda 14 ditëve nga dorëzimi.

Artikujt duhet të jenë të padëmtuar, të palodhur dhe në paketimin origjinal, ju lutemi përfshini në emailin tuaj numrin tuaj të porosisë ngawww.mallet.com. Formulari juaj i kthimit është në pjesën e pasme të faturës tuaj Mallet që keni marrë me porosinë tuaj.

Ne ofrojmë një shërbim kthimi, sapo artikulli të na kthehet ne do të shkëmbejmë ose rimbursojmë.

Për të vepruar një kthim, përdorni këtë lidhjehttps://malletreturns.myreturnscenter.com/

Ne garantojmë të rimbursojmë çdo send me të cilin nuk jeni plotësisht të kënaqur kur na e ktheni brenda 14 ditëve nga data e marrjes.

Në mënyrë që të keni të drejtë për një rimbursim, artikujt duhet të na kthehen të papërdorur, në paketim origjinal dhe me të gjitha etiketat origjinale të markës të bashkangjitura.

Rimbursimet do të kreditohen në mënyrën tuaj origjinale të pagesës.

Ne synojmë të përpunojmë të gjitha rimbursimet sa më shpejt të jetë e mundur, ju lutem kini kujdes pasi të keni përpunuar, mund të duhen deri në shtatë ditë pune që njohja e një rimbursimi nga ofruesi i kartës suaj.

Kthimi me Postë

Nëse ktheheni mirë përmes postës, ju lutemi vini re se ne nuk jemi përgjegjës për kostot. Ne rekomandojmë përdorimin e Dërgesës së Regjistruar Royal Mail (me kompensim të mjaftueshëm për vlerën e përmbajtjes) ose një shërbim të dorëzimit, ju lutem vini re se nuk jemi përgjegjës për artikujt e humbur në postë. Mallrat e kthyera duhet të paketohen në mënyrë të sigurt pasi nuk do të pranojmë mallra të kthyera që dëmtohen gjatë tranzitit.

Ju lutemi dërgoni me email numrin e porosisë në team@mallet.com për adresën tonë të kthimit.

• Pas marrjes së kthimit tuaj ne do të inspektojmë dhe merremi me kthimin së bashku me politikën tonë të kthimit. Çdo rimbursim do të bëhet duke përdorur të njëjtën metodë për transaksionin fillestar. Ju lutemi vini re se kompanitë e kartave të kreditit lejojnë që vetëm rimbursimet të bëhen në kartën e përdorur për të paguar për porosinë origjinale. Ju lutemi kini parasysh se mund të duhen shtatë ditë pune që të pranohet një rimbursim nga kompania e kartës suaj të kreditit. Kjo politikë e kthimit nuk ndikon në të drejtat tuaja ligjore.
 

Do t'ju lëshohet një rimbursim me çmimin e paguar kur është bërë blerja. Ju lutemi vini re se disa ulje mund të jenë ndërprerë dhe nëse e bleni atë do të jenë me çmimin në internet në atë kohë.

Cila është politika juaj për këpucët e dëmtuara ose me defekt?

Nëse keni marrë një produkt të dëmtuar ose me defekt, ju lutemi përdorni këtë lidhje për të përpunuar një kthimhttps://malletreturns.myreturnscenter.com/ do t'ju duhet numri i porosisë tuaj dhe një foto e këpucëve të dëmtuara ose me defekt.

Ne ofrojmë një shërbim kthimi, sapo artikulli të na kthehet ne do t'ju shkëmbejmë ose rimbursojmë.

Ju lutemi vini re se artikujt duhet të jenë të palodhur, të palarë, në paketimin origjinal me një numër porosie dhe zbatohen 14 ditët e zakonshme.

Kur mund të pres rimbursimin tim?

Ju lutemi lejoni 7 ditë pune për rimbursimin tuaj. Pasi të kemi marrë dhe pranuar artikujt tuaj, rimbursimi juaj do të përpunohet

Dua që karta ime e kreditit të rimbursohet?

Ne do të rimbursojmë mënyrën e pagesës origjinale pasi të kemi marrë kthimin tuaj dhe të kemi kaluar Kontrollin e Cilësisë, kjo mund të zgjasë deri në 7 ditë pune. Ju do të merrni një njoftim kur të jetë lëshuar rimbursimi.


Unë jam jashtë Mbretërisë së Bashkuar dhe dua të kthej Mallets e mia

Nëse nuk jeni plotësisht të kënaqur, ne ofrojmë një kthim brenda 14 ditëve nga dorëzimi për porositë ndërkombëtare. Artikujt duhet të kthehen të paveshur, të palarë, të padëmtuar dhe në paketimin origjinal me numrin tuaj të porosisë në internet nga www.mallet.com.

Ju lutemi dërgoni një email tek team@mallet.com për të përpunuar një shkëmbim ose rimbursim.

Ju lutemi lejoni 14 ditë pune për rimbursimin tuaj. Pasi të kemi marrë dhe pranuar artikujt tuaj, rimbursimi juaj do të përpunohet

Unë bleva Mallets e mia nga një stockist

Ju lutemi kontaktoni drejtpërdrejt stoklistin, Mallet Online nuk mund t’ju ​​kthejë, shkëmbejë ose rimbursojë për Mallets të blera nga një prej stoklistëve tanë, do t'ju duhet fatura dhe t'i përmbaheni politikës së dyqanit.

Ne jemi Mallet. Këpucë Ltd (numri i ndërmarrjes)09495730), një kompani e regjistruar në Angli dhe Uells. Selia jonë është nëAbbey Waltham, Essex, Angli, EN9 1JH

Shërbimet e klientit

Mirësevini në Dyqanin / Uebfaqen Online të Këpucëve Mallet ("dyqani në internet", "faqja e internetit" "ne", "ne", faqja "ose" e jona "). Mallet Footwear ofron këtë dyqan në internet si një shërbim për klientët e saj. Ju lutemi lexoni kushtet e mëposhtme të shërbimit ("Kushtet") pasi ato rregullojnë përdorimin tuaj të dyqanit / faqes sonë të internetit.

Duke përdorur këtë Dyqan Online, ju pranoni të ndiqni dhe të bindeni nga rregulli i mëposhtëm më poshtë. Nëse nuk jeni dakord me këto Kushte, ju lutemi mos e përdorni në asnjë mënyrë këtë Dyqan Online. Për më tepër, Mallet Footwear rezervon të drejtën të ndryshojë këto Kushte në çdo kohë pa njoftim paraprak.

Përdoruesit e Dyqanit Online duhet të bien dakord dhe t'i përmbahen këtyre ndryshimeve në përputhje me rrethanat. Ju lutemi rishikoni këtë faqe në mënyrë periodike për ndryshime. Çdo përdorim i Dyqanit tonë Online në çdo kohë përbën pranimin e plotë të Kushteve të shërbimit tonë.

Kthimet

Ne garantojmë të rimbursojmë çdo send me të cilin nuk jeni plotësisht të kënaqur kur na e ktheni brenda 14 ditëve nga data e marrjes.

Në mënyrë që të keni të drejtë për një rimbursim, artikujt duhet të na kthehen të papërdorur, në paketim origjinal dhe me të gjitha etiketat origjinale të markës të bashkangjitura.

Rimbursimet do të kreditohen në mënyrën tuaj origjinale të pagesës.

Ne synojmë të përpunojmë të gjitha rimbursimet sa më shpejt të jetë e mundur, ju lutem kini kujdes pasi të keni përpunuar, mund të duhen deri në shtatë ditë pune që njohja e një rimbursimi nga ofruesi i kartës suaj.

Kthimi me Postë

Nëse i ktheni mallrat përmes postës, ju lutemi vini re se ne nuk mbajmë përgjegjësi për kostot. Ne rekomandojmë përdorimin e Dërgesës së Regjistruar Royal Mail (me kompensim të mjaftueshëm për vlerën e përmbajtjes) ose një shërbim të dorëzimit, ju lutem vini re se nuk jemi përgjegjës për artikujt e humbur në postë. Mallrat e kthyera duhet të paketohen në mënyrë të sigurt pasi nuk do të pranojmë mallra të kthyera që dëmtohen gjatë tranzitit.


Ju lutemi dërgoni me email numrin e porosisë në team@mallet.com për adresën tonë të kthimit.

• Pas marrjes së kthimit tuaj ne do të inspektojmë dhe merremi me kthimin së bashku me politikën tonë të kthimit. Çdo rimbursim do të bëhet duke përdorur të njëjtën metodë për transaksionin fillestar. Ju lutemi vini re se kompanitë e kartave të kreditit lejojnë që vetëm rimbursimet të bëhen në kartën e përdorur për të paguar për porosinë origjinale. Ju lutemi kini parasysh se mund të duhen shtatë ditë pune që të pranohet një rimbursim nga kompania e kartës suaj të kreditit. Kjo politikë e kthimit nuk ndikon në të drejtat tuaja ligjore. Ju lutemi vini re se të gjitha dërgesat ndërkombëtare të kthyera janë me shpenzimet e klientëve.

Përshkrimi i shërbimit

Këpucët Mallet është një shitës me pakicë në internet i këpucëve me cilësi projektuesi të ofruara me vlera të mëdha për klientët tanë. Anëtarësia lejon klientët të blejnë një shumëllojshmëri këpucësh.

Kufizimet e përdorimit

E gjithë përmbajtja që shfaqet në faqen e internetit / dyqani në internet i Mallet Footwear, përfshirë të gjitha videot vizuale, teksti, audio dhe video i nënshtrohen mbrojtjes së të drejtës së autorit dhe / ose të drejtave ose licencave të tjera të pronësisë intelektuale të mbajtura nga Mallet Footwear. Mallet Footwear ju jep një licencë të kufizuar për të hyrë dhe për të përdorur personalisht përmbajtjen në këtë faqe në internet / dyqan online. Përmbajtja e faqes në internet / dyqanit online të Mallet Footwear ka për qëllim vetëm për përdorim personal, jotregtar nga përdoruesit e Dyqanit tonë Online.

Njoftim

Këpucët Mallet mund t'ju kontaktojnë ose t'ju ofrojnë njoftime promovuese në lidhje me shërbimin dhe me anë të postës postare, postës elektronike, njoftimeve të përgjithshme të dyqaneve në internet dhe më shumë duke përdorur informacionin e kontaktit që na keni dhënë.

Ju lutemi vini re - Nëse porosisni një trajner për burra dhe gra së bashku, secila çift do të dërgohet ndaras. Kjo është një masë e përkohshme ndërsa kalojmë në një depo të re.

Politika e çmimeve

Në Mallet Footwear, ne jemi të përkushtuar t'u sigurojmë klientëve tanë produkte me cilësi të shkëlqyeshme. Produktet tona shiten në internet vetëm në sasi dhe mundësi të kufizuara. Ne kemi bërë çmos për të shfaqur artikujt tanë sa më saktë që të jetë e mundur në Dyqanin Online. Ju lutemi kini kujdes, mund të ndodhin ndryshime në stil, ngjyrë, madhësi, formë dhe pamje. Nëse nuk jeni të kënaqur me blerjen tuaj, ju lutemi rishikoni tonë Transporti & Kthimiseksioni për ndihmë të mëtejshme

Përdorimi i Dyqanit Online

Ju nuk mund të përdorni ose përdorni faqen e internetit / dyqanin online të Mallet Footwear për ndonjë qëllim të paligjshëm ose të paautorizuar. Ngacmimi në çfarëdo mënyre apo forme i Dyqanit Online, përfshirë përmes postës elektronike dhe bisedës ose me gjuhë të pahijshme ose abuzive është rreptësisht e ndaluar.

Megjithëse Mallet Footwear nuk mund të monitorojë sjelljen e përdoruesve të saj, është një shkelje e rreptë e këtyre Kushteve të përdorësh çdo informacion të marrë nga Dyqani ynë Online për të ngacmuar, abuzuar ose dëmtuar një person tjetër, ose për të kontaktuar, reklamuar, kërkuar ose shitur për çdo përdorues pa pëlqimin paraprak të tij / saj të qartë.

Parashtrimet e përdoruesve

Mallet Footwear përpiqet të krijojë një marrëdhënie ndërvepruese me anëtarët e Dyqanit dhe Shërbimeve të saj Online. Komentet, reagimet, sugjerimet, idetë dhe paraqitjet e tjera të përdoruesve të zbuluara të paraqitura ose të ofruara në Mallet Footwear në ose nga ky Dyqan Online do të jenë dhe do të mbeten pronë e Këpucëve të Malletit. Përdoruesit caktojnë të gjitha të drejtat dhe interesat e pronës Mallet Footwear duke i lejuar kompanisë sonë përdorim të pakufizuar, komercial ose ndryshe, të çfarëdo komenti.

Për më tepër, Mallet Footwear nuk do të ketë asnjë detyrim (1) të mbajë komente në konfidencë; (2) t'u paguajë përdoruesve çdo kompensim për çdo koment; ose (3) për t'iu përgjigjur komenteve të përdoruesve

 

Korrigjimi i Gabimeve të Dyqanit Online

Informacioni në faqen e internetit të Mallet Footwear / dyqani në internet mund të përmbajë gabime tipografike ose pasaktësi. Ne rezervojmë të drejtën për të azhurnuar çdo informacion që e gjykojmë të arsyeshëm në çdo kohë pa njoftim paraprak. Ju lutemi vini re se gabime të tilla mund të kenë të bëjnë me informacionin, çmimin dhe disponueshmërinë e produktit. Në këto raste, ne do të kemi të drejtën të përfundojmë çdo porosi që përfshin gabime në çmim ose pasaktësi. Ju kërkojmë ndjesë për shqetësimet.

Dëmshpërblimi

Me përdorimin e këtij Dyqani Online, ju pranoni të dëmshpërbleni dhe mbani Mallet Footwear (dhe zyrtarët e saj, drejtorët, filialet dhe punonjësit e saj) të padëmshëm nga çdo kërkesë ose kërkesë, si dhe humbjet, shpenzimet, dëmet dhe kostot, që rezultojnë nga ndonjë shkelje e këtyre kushtet e shërbimit ose ndonjë aktivitet në lidhje me llogarinë tuaj (përfshirë sjelljen nga pakujdesia ose të padrejta).

Modifikimi / Përfundimi i Uebfaqes / Dyqanit Online

Në rast të përfundimit, ju përsëri do të jeni të detyruar nga detyrimet tuaja sipas këtyre kushteve të shërbimit, duke përfshirë garancitë e bëra nga ju, dhe nga mohimet dhe kufizimet e përgjegjësisë. Këpucët e Mallet nuk do të jenë përgjegjëse ndaj jush ose ndaj ndonjë pale të tretë për çdo ndërprerje të aksesit tuaj.

Lidhjet e palëve të treta

Për të përmirësuar Dyqanin tonë Online, Mallet Footwear mund të përdorë dhe promovojë shërbime të ofruara nga palë të treta jashtë. Sidoqoftë, edhe nëse pala e tretë është e lidhur me Mallet Footwear, ne nuk i kontrollojmë këto shërbime dhe nuk bëjmë asnjë përfaqësim në lidhje me këta persona ose subjekte. Ne nuk jemi përgjegjës ose përgjegjës për saktësinë, plotësinë, kohën e duhur, besueshmërinë ose disponueshmërinë e palëve të tilla. Jashtë dyqaneve online të lidhura në Dyqanin tonë Online, të gjitha këto kanë praktika të veçanta të privatësisë dhe mbledhjes së të dhënave, janë vetëm për lehtësinë tuaj dhe për këtë arsye ju hyni në to me përgjegjësinë tuaj personale.

NUK JEMI P RESRGJEGJS DHE NDERGJEGJS P FORR ÇDO HUMBJE DHE DAMMTIM T AN NDONJORT RENDI T IN SHKURTUAR SI REZULTAT I NDONJ DE MARRDHNIEVE ME NDIJTB VENDIN T TJET T OR TRET OSE TREGTARI apo Operatori i faqes në internet të një partie të tretë.

Mohimi i garancisë

E GJITHA P CONRMBAJTJA, PRODUKTET DHE SH SERRBIMET N THE SITE, OSE MERRNI NGA një faqe në internet me të cilën lidhet faqja (një "sit i lidhur") JU JU OFROHEN "SI IS" PA ASNJ GARANCI DHE GARANCI. N CON LIDHJE ME T ALL GJITHA PTRMBAJTJEN, PRODUKTET DHE SHVRBIMET NIS K ST S SITE, Këpucët prej pelte nuk bëjnë asnjë garanci të asnjë lloji, qoftë me shprehje apo me implikim, por jo të kufizuar në të, , SIGURIA OSE SAKTSIA. P USRDORIMI I PRODUKTIT NGA NJ US P USRDORUES është në rrezik të përdoruesit.

KUFIZIMI I PËRGJEGJËSISË

Këpucët prej pelte nuk duhet të jenë të përgjegjshme për ju për ndonjë dëmtim të drejtpërdrejtë, indirekt, inicidencial, special, konsekuent ose shembullor që rezultojnë nga përdorimi, ose paaftësia për t'u përdorur, materialet dhe shërbimet e shërbimeve të tyre. EDHE N FSE K FSHTIMI I KOOMBUESVE PALR MALLET SHT KSHILLUAR PR MUNDSIN OF E DAMMIMEVE TU TILLA).

 

 

 

Edhe ti mund të të pëlqejë.

Parë kohët e fundit