Ari i gazit Popham

SKU: TR2050BLKGLD-5

£210
Color: Gas Gold
madhësi:
Sasia:

Nëse dëshironi të bëni një deklaratë si askush tjetër, mos kërkoni më shumë se Popham Gas Gold - një stil i ri emocionues për AW20.

Pjesa e sipërme ka të gjitha shenjat dalluese të siluetit tonë klasik Popham me panele të materialeve të përziera por vjen me azhurnime që e çojnë stilin në nivele krejt të reja luksi. Merrni ‘M’ të dallueshme të përsëritur monogramimi në thembër, klipi i thembrave Mallet dhe njësia jonë e re e vetme e ‘gazit’ me shkëlqim të lartë, por le të mos harrojmë të përmendim një gjë që e bën këtë stil kaq deklarues - ari. A nxjerr diçka luks aq shumë?


Projektuar në Londër dhe e ndërtuar nga një përzierje lëkure premium dhe kamoshi, najloni dhe pambuku i gjeneratës tjetër

Parë kohët e fundit