Sock Runner 247 Gratë e Zeza

SKU: TSW3030BLK-3

£100 £170
madhësi:
Sasia:

Asnjë stil nuk vjen më i fshehtë sesa Sock Runner nga Mallet Footwear.

Nëse luksi i nënvlerësuar është qëllimi juaj, shtoni këto në rotacionin tuaj sa më shpejt. I zgjuar, i rastësishëm ose i zgjuar-rastësor - nuk ka asnjë pamje që Mallet Sock Runner nuk mund të arrijë. Projektuar në Londër dhe e ndertuar nga nje pëlhurë premium e lidhur me shtrirje, kjo këpucë tërheqëse ulet në tabanin e shkumës me embossed të gjitha të reja, të lehta, pothuajse me ndjenjë futuristike dhe përmban klipin e thembrave të nënshkrimit Mallet në pjesën e pasme.


Parë kohët e fundit